Ledig, scrapbooking...


    Publicerat; 2008-04-29 Klockan; 19:37:23
Jag är verkligen ledig en hel vecka... Skulle egentligen till skolan imorgon med dom har flyttat lektionen till måndag. Kanske för att det är valborg och hela den baletten... Många som åker hem som inte kommer här ifrån. Men det gör mig ingenting. Nu är jag med Han... Haft en rolig dag med honom fast än att vi inte har gjort något speciellt.
Imorgon är det som sagt var valborg... Vet inte vad som händer. Vi pratade om att grilla med några vänner, men får se om det blir av... Det blir så kallt på kvällarna. Men lite fest blir det nog iaf!!!
Vad händer för er del på valborg???

Jag har tänkt börja med scrapbooking. Min kusin håller på med sånt och hon har vissat allt hon har gjort och alla saker som man kan sitta och pyssla med. Det verkar så j*vla roligt. Är det någon som håller på med detta??

Jag hoppas att ni får en trvlig kväll... Återkommer kanske...

Ledig...


    Publicerat; 2008-04-23 Klockan; 13:54:41
Idag är jag ledig, eller det är jag ända fram till måndag i och för sig... Ska jobba i helgen. Hoppas det blir regn i helgen då!!
Igår blev det ingen film... Vi hämtade mat från McDonalds och Max och sen tittade vi på Desperete Housewifes...
Vi ska ta filmen en annan dag istället. Åkte hem vid elva, var så trött.

Idag ska jag träffa Han, har inte träffat Han på två dagar nu, men det kan kanske behövas...

Underbart!!


    Publicerat; 2008-04-22 Klockan; 18:07:00
Var i skolan idag i två timmar för det var bara en intro om väder som vi hade... Föreläsaren var konstig och rörde bara till det ännu mer för mig i mitt huvud. Men det gick.. Kom i en bra grupp iaf!!

Åkte sedan till K-town, träffade E. Så vi har varit ute i solen idag... Satt på toget, hon åt glass och jag åt potatismos och en röd pölse från pölsemannen!! Väldigt gott. Åkte hem till henne och la oss på en filt på gräsmattan och tog med hennes katt ut... Men han fick ha koppel för han är en innekatt egentligen...
Nu är vi på dansen, hon ska träna en grupp sen ikväll blir det godis, glass och film!!

Vad ska ni göra ikväll??

Lång dag...


    Publicerat; 2008-04-21 Klockan; 14:50:22
Har nu avslutat skoldagen... Har haft redovisnigar hela dagen vilket var sådär... Själv redovisade min grupp om floder och tillbehören till dom. Gick väl ganska bra förutom att vi har en lärare som verkligen ska komma in och störa mitt i allt. Hon gjorde typ det på varje redovisning och verkligen påpekar saker hela tiden. Hon tror hon är bäst och kan allt. Jag kan då meddela att det är hon inte och hon kan verkligen inte allt. Jag är glad att jag inte är ensam att tycka illa om henne iaf.

Ska ta tåget nu 15.30, vet ej vad som sker senare idag.. Mamma ville jag skulle komma till jobbet idag om jag hann och hjälpa dom där men det känns ju inte så lönt när jag är framme i K-town 16.40 och dom stänger 17...

Imorgon ska jag nog träffa E, fika, tragga skit och troligen en film. Väldigt trevligt!

Igårkväll efter kalaset åkte jag med min kusin hem och vi traggade lite skit som vanligt. men vi tittade även på ett program på 5:an, Sanningens ögonblick... Någon som såg det. Jag som satt hemma i soffan tyckte det var ganska roande, men gud vad hemskt och sitta där och besvara dom frågorna när familjemedlemar sitter med och lyssnar.
Vissa frågor var ju inte ens snälla. Typ som är din fru den vackraste du varit tillsammans med och så sitter frun och behöver höra det... men dom får ju skylla sig själva om dom ställde upp i programmet...

Nej nu ska jag snart bege mig ut i det fina vädret! Underbart!!!

Inte klokt...


    Publicerat; 2008-04-20 Klockan; 16:20:03

Idag skulle jag ju åka hem ganska tidigt i och med att min syster fyller år... Jag missar såklart bussen för att linjebussen var ganska mycket försenad... Mmm, sen är det ju söndag idag och hur ofta går bussarna då... Jo nästa buss gick 2 timmar senare... Alltså skulle jag va hemma vid 2 istället för 12... Nästan roligt.
Ingen som kunde hämta mig så jag fick vänta. Som tur va jobbade kusinen så jag kunde vara hos henne och tragga lite... Hon kommer nog snart hit med...
Vet inte om ni har läst eller hört något om en kille i Kristianstad som har varit försvunnen i en vecka...
Dom hittade iaf han i kanalen som finns i K-town när jag bara stod en bit bort... Fy alltså... Inget roligt.
Han var inte så gammal heller. Händer allt för mycket sånt nu... Var en tjej från grannbyn som var 19 tror jag som dog av en överdos för två veckor sen...

Nej nog med tråkigheter, ska äta lite tårta nu!!!


Grattis!!


    Publicerat; 2008-04-20 Klockan; 11:07:23
Idag fyller min syster 20 år!! Hipp hipp hurra!! Grattis lillasyster.

Har typ precis vaknat... Ska snart ta bussen hem för att vi ska ha kalas...
Får se om det händer så mycket mer idag, jo jag ska fixa lite till redovisningen imorgon. Jag ska ju redovisa om floder imorgon, visst låter det spännande...?!


Fredagen...


    Publicerat; 2008-04-19 Klockan; 16:45:27
Igår var jag och min far och körde runder i staden och väntade på att min moder skulle sluta jobba. Vi gick sedan alla tillsammans i stan för att fixa det sista till min systers stora dag, dagen då hon fyller 20!!
Träffade Han sen... Efter många om och men, nej så farligt var det inte. Fick bara vänta en stund. Gick till Hemmakväll (Videomix) och köpte lite godis...
På kvällen gick vi ut... Men innan dess var jag på akuten för jag hade ont i örat. När jag kommer in till sjuksystern säger hon till mig att tyvärr kan vi inte hjälpa dig för alla doktorer har gått hem... Vad f*n är det för något.
Ska man inte kunna få den hjälp man behöver... Skitsur blev jag... Fick trycka i mig alvedon...
Men vi hade ganska roligt sen när vi gick ut iaf... Somnade som en stock...

Idag har vi varit ute i det fina vädret... Umgåtts med vänner. Finns det något bättre när solen börjar titta fram...

Filmtajm...;)


    Publicerat; 2008-04-17 Klockan; 22:21:04
Idag har jag och Han varit och farit staden runt känns det som... Nej men vi fick saker gjorda som vi behövde!!
Var med Honom till på eftermiddagen, sen åkte jag hem till mor och far...
Har köpt nya skor idag!! Tvår par på Skopunkten... Han fick ett par oxå.
Struntade att dansa idag, valde att stanna hemma istället, var ett tag sen jag var hemma om man säger så...
Jesse kom och fikade hemma hos oss med sin lille gris!! Hon växer så det knakar.
Nu ska vi titta på film... The Nanny någonting hette den... Får väl se om det är nåt...

      

Dessa skorna var det jag köpte idag...

Onsdagkväll...


    Publicerat; 2008-04-16 Klockan; 20:16:11
Har skrivit över alla mina anteckningar från denna kurs jag går till en ny anteckningsbok.. Trodde inte det var så mycket men det var det minsann. Har nt i fingert nu...

Vad händer för er del ikväll?? Jagska vara med Han, men har ingen aning om vad somhänder. Någon som har sett någon bra film på sistonde??

Någon som kan göra en blogglayout till mig?? Är trött på denna jag har och fattar inte hur man gör en egen... Kanske någon som vill lära mig så jag kan göra egna i fortsättningen, eller någon som har ett bra tips på hur man kan lära sig??

Ont i magen...


    Publicerat; 2008-04-16 Klockan; 12:11:03
Har så ont i magen idag... vet inte varför. Kanske för att jag känner att detta inte kommer gå så bra. Men jag måste verkligen fixa detta nu. Blir så trött på mig själv...
Igår efter Hans jobb var vi hemma hos våra kompisar och åt och traggade lite skit. Vår ena kompis har precis flyttat till en egen lägenhet så det var lite fixa med det oxå.
Jag ska nog snart fixa mina naglar!! Hittat en som är ganska billig, hoppas bara att hon är bra oxå!!!
Vill så gärna, det är så fint, eller??


Sjuk, igen...


    Publicerat; 2008-04-15 Klockan; 18:56:04
Jaha då är man sjuk igen. Men inte speciellt allvarligt. Är förkyld igen och det är jobbigt.
Helgen har varit lugn. Jobbat en hel del... Var ute i lördags, men det var inte speciellt roligt.
Tycker det aldrig är roligt ute längre... Får ta och ändra på det.
Igår gjorde jag typ igenting. Avslutade min kvällskurs i socialt ledarskap, hängde med E hem en runda sen...
Snackade, hennes sambo låg och sov på soffan. Träffade Han sen och sov hos honom.
Idag har jag varit i skolan. Vi håller på med ett grpparbete. Den ena tjejen klarar jag verkligen inte av. Hon verkar inte förstå även fast man förklarar 100 gånger för henne...
I lördags efter jobbet åkte jag hem till Jessica, eller hon och Shiva kom och möta mig på jobbet. Stack ut i skogen en runda med hundarna och min bror... Vi har precis pratat om stenar i skolan så jag var verkligen en sengångare och gick och letade efter dessa vackra stenar!!! Tog med mig några hem såklart!! Man blir skadad...
Nu är jag med Han!!! Får se vad som händer sen... 
Vi hörs!!

Lättretad...


    Publicerat; 2008-04-10 Klockan; 16:32:32

Jag vet inte vad det är med mig... Är så lättretad... Kan ju bero på en sak, men det brukar inte vara så här illa när det gäller det... Men men, man vet ju aldrig.
Underbart väder ute idag, äntligen sol!!! Har varit en slapp förmiddag, typ inte gjort något mer än att legat i sängen och tittat på TV. Skönt det oxå ibland! Nu är jag med Han, men funderar på att åka hem till mor och far innan det blir dans ikväll... Men faren min jobbar...=(
Nu har snart denna veckan oxå gått, går så himla fort. Önskar jag kunde stoppa tiden och göra allt som jag borde göra och ändå ha tid för annat... Men nej då, tiden bara rinner iväg.
Imorgon är det dags för skola igen. 8.15 en fredag, det borde förbjudas. Måste typ gå upp vid 5 ju...
Men i januari nästa år gott folk, då är jag lärarinna.. Ja kan ni tänka er.. Längtar grymt mycket.

Nej nu ska jag nu ut i det fina vädret. Vi hörs!


Onsdag...


    Publicerat; 2008-04-09 Klockan; 20:16:08
Jag har varit ledig idag... Har dock inte gjort så mycket. Fick lite tvätt tvättad... Gick en liten runda på stan med min bror, han köpte en jättefin skjorta. Sen blev det pizza med kusinen och snackade lite skit.
Nu är jag med Han. Gör inte så mycket... jag börjar bli trött, redan.
Kanske blir utgång ikväll, det är ju lillördag!!! =) Är ledig imorgon oxå!! Men på fredag börjar man 8.15 och behöver då stiga upp vid 5...=/ Men det är lungt. Jobba i helgen oxå... Ingen sovmorgon när man skulle vilja ha det.
Tar igen det sen nästa vecka. 


Vad händer för er ikväll??

Denna helg...


    Publicerat; 2008-04-06 Klockan; 20:37:46
Nu är även denna helg över. Haft en bra helg måste jag ju säga! Kanske inte har blivit som man har tänkt sig men det är ju inget fel med det.
Jag har otroligt ont i min rygg, vet inte varför...=/ Hoppas att det går över.

Har ni haft en bra helg??
Hoppas ni får en trevlig kväll!!

Var är ni??


    Publicerat; 2008-04-06 Klockan; 12:10:47
Nu när jag inte har skrivit här på länge så ser jag att jag har tappat de få läsare som jag hade...
Kan ni inte komma tillbaka?? Det var roligt att se att de var några som läste det man skrev...
Så vill ni vara snälla att komma tillbaka nu!!!

Sitter och jobbar nu... Inget roligt. Igår var Han och jag med massa vänner. Problemet var att jag kände mig på så himla dåligt humör... Kanske inte så konstigt. Såg varför när jag vaknade i morse, Lingonvecka....

Nu ska jag fika!

Bloggdesign


    Publicerat; 2008-04-06 Klockan; 11:43:26
image334

Ett tag sen...


    Publicerat; 2008-04-05 Klockan; 19:31:03
Det var ett tag sen jag satt här och skrev... Men det varkar vara så lite överallt nu, vad händer??
Jaha, så vad har hänt i mitt liv då sen sist?? Kanske inte så mycket...
Avslutat en kurs och börjat en annan i skolan. Dansat ganska mycket... Trevligt som alltid!
Fått en pistol mot mitt huvud, ja detta är sant. Så nu är det massa utredningar och sånt om detta.
Mår väl inte så bra över detta när jag dessutom vet vem killen är. Jag känner honom genom min pojkvän och då blir man mer fundersam... Vart är vårt samhälle på väg liksom.
Jag känner en rädsla nästan varje dag nu, vad kommer att hända. Vad händer om jag träffar killen igen eller hans familj. Han är utländsk och dom har alltid en stor familj... Haha.
Men jag hoppas ju inte på detta. Och jag får bra stöd från min pojkvän.

Igår var vi ute, så himla tråkigt. Rapparen Petter och hans gäng var där och även killarna från Bygglov. Tror det heter så, programmet alltså. Förra veckan träffade vi Björn Gustavsson.

Nej nu kallar dom på mig här... Hörs!


RSS 2.0
Carolines - När tankar blir till ord...